Sfaturi pentru nunțile din Moldova: de la biserică până în luna de miere

descărcare
Foto: În Canada, o pereche de îndrăgostiți au hotărât să-și oficializeze relația suspendând în aer, la 356 metri de la pământ PC: canoe.ca

La 1 octombrie a fost lansată revista online marry.md care promite informație interesantă pentru cei care vor să se căsătorească sau care deja au fixat data nunții.

Fondatorul revistei, Victor Moscalu, spune: ”Nici după nuntă nu vă lăsăm în pace, ori, cine dacă nu noi o să te învețe cum să-ți îmbunezi mama soacră, cum să-ți convingi soțul să spele vasele, cum alungați monotonia din viața de cuplu sau chiar cum se fac copiii!”

Revista MARRY.MD spune că te va ajuta să alegi rochia de mireasă care se potrivește atât stilului tău, siluetei dar și bugetului de nuntă. Te va îmbăta cu aroma și frumusețea florilor din buchetul de nuntă și te va învăța cum să-l faci practic și original. Te va servi cu zeci de feluri de tort, ca pentru nunta ta să-l alegi pe cel perfect.

Captură de pe revista online Marry.md
Captură de pe revista online Marry.md

Vor aduna ideile cele mai creative a sute de designeri din toată lumea pentru ca nunta ta să aibă parte de un decor excepțional indiferent de anotimp sau tematică.

Vă vor îmbrăca cu stil și bun gust domnișoarele de onoare, nașa, mama, soacra și găsi pentru fiecare accesoriile potrivite.

Vă vor povesti cele mai trăsnite idei de petrecere a nunților de pe tot mapamondul dar și cele mai stranii obiceiuri de nuntă culese din toată lumea.

Și când totul e pregătit, vor găsi mirele, îi vor spune cum să-ți ceară mâna, îl vor îmbrăcă la patru ace și voila! Casă de piatră și să vă vedem fericiți!

Mai multe informații despre nunți găsiți pe blog.marry.md

Taguri: #Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente