Pe 7 septembrie va avea loc primul campionat de golf pentru mass-media

advance-golf
Foto: Primul campionat de golf pentru mass-media din Moldova – Golf Media Cup Moldova. PC: Happygolfers

Asociaţia de Golf din Moldova organizează primul campionat de golf pentru mass-media din Moldova – Golf Media Cup Moldova. Competiţia va avea loc pe 7 septembrie 2013 pe unicul teren de golf din Moldova de tip luncă al Asociaţiei de Golf.

Astfel sunt invitaţi să participe reprezentanţii mass-media din Moldova – canalele de presă electronică, scrisă şi online. La competiţie poate să participe un reprezentant al canalului mass-media împreună cu o echipă de suporteri. Participanţii vor avea parte de un curs de instruire şi antrenament pe parcursul a două zile – 5 şi 6 septembrie. Suplimentar va fi prezentat un regulament complet al Golf Media Cup Moldova.

Asociaţia de Golf din Moldova a fost fondată în anul 1995. Merops Parc Golf Club a fost creat de către Asociaţia de Golf a Moldovei şi partenerii săi în 2007. Membrii clubului sunt cetăţeni ai Moldovei şi ai altor ţări. Obiectivele principale ale activităţii clubului sunt popularizarea jocului de golf în Moldova şi construirea primului teren de golf complet cu 18 găuri. Merops Parc Golf Club a organizat  pentru prima dată în Moldova turneuri de golf şi a facilitat participarea jucătorilor de golf din Moldova (pregătiţi la academia clubului de golf) la campionate internaţionale.

Locația terenului de golf
Locația terenului de golf

 

Unicul teren de golf din Moldova de tip luncă al Asociaţiei de Golf se află la 9 km distanţă de Aeroport în vecinătatea satului Chetrosu.

Evenimentul este susținut de către Agenţia de PR PARC Communications şi a agenţia Promotion Group.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente