EuroClub-AN păşeşte spre Europa

Încotro ne duce progresul? Cum putem mişca lumea din loc?
Aceste au fost printre primele întrebari puse in faţa organizatorilor EuroClub Anenii Noi.

Avînd în fruntea a ,,EuroCLub-AN” un grup ţintă Vlad Păduraru, Donciu Gheorghe, Irina Ardelean, Dorina Ardelean şi-au propus de organiza în data de 17.08.2013 o serie de activităţi în Tabăra de Odihnă pentru copii „Viişoara ”care se află în nemijlocita apropriere de oraşul Anenii Noi.

Pentru a obţine un rezultat mai bun şi pentru a înbunătăţi relatiile de parteneriat cu alte Eurocluburi din Republica Moldova, am avut invitaţi doi oaspeţi de onoare Andrei Moşneag (Coordonator EuroClub Orhei) şi Ruslan Casapu(Reprezentant de onoare a EuroClub Leova).

Scopul principal al activitaţilor noastre au fost promovarea imaginii ,,EuroClub-AN” printre tinerii cu virsta intre 14-18 ani si lărgirea numarului de membri noi dornici de a se alatura echipei noastre.

În vederea atingerii acestui scop au fost planificate urmatoarele activităţi de baza:
– Informarea (Scurt istoric despre aparitia,dezvoltarea si ocupatiile de baza.)
– Jocurile (intelectual Ce? Unde? Când?, distractive Samurai, Crocodil, Voleyball cu servete)

Activitățile propuse aveau ca bază de a aduce la cunoștința tinerilor din raionul Anenii Noi despre existenta unei platforme unice ,,EuroClub” unde ei pot obține cunoștințele necesare în scrierea şi implementarea proiectelor,dezvoltarea spiritului de echipă şi cel de lider un atribut foarte necesar oricarei persoane precum şi acumularea unui bagaj nou de cunoștinţe cu privire la funcționarea U.E. Pe linga acestea jocurile preconizate am avut intenţia de a stimula dorinta tinerilor de-a intra in rindurile membrilor ,,EuroCLub-AN” iar ca aceste momente sa rămină ca o amintire frumoasa pentru cei ce au cistigat, noi le-am oferit premii speciale din parte noastră cu susţinerea a partenerilor noşrti de încrdere . Iar activitatea a avut drept parteneri Domnul Dorin Furtună (Director de Taxi NR.1 or. Anenii Noi), Domnul Rapcea Sergiu (Agent Economic),Domnul Tudor Donici( Agent Economic),Delegaţia Uniunii Europenii din Republica Moldova, Consiliul Raional Anenii Noi,Direcţia Asistenţă Sociala, Tineret şi Protecţia Familiei, Secţia Cultură ,Turismşi Sport Anenii Noi şi Direcţia Educaţie .

Vă mulţumim pentru sprijinul acordat.
Echipa de organizatori împreună cu oaspeţii de onoare au rămas bine satisfăcuţi de rezultate obţinute în cadrul acestelor activităţi. Şi odata ce obţinîd rezultate remarcabile împreună cu participanţii noştri, ,,EuroCLub-AN” şi -a propus de a mai organiza şi alte activităţi în momentul apropiat.

autor: Vlad Păduraru

 

 

 

Taguri: #europa#UE
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente