(video) Accident cu implicarea unui microbuz cu pasageri la Mihăilenii Noi

video-un-microbuz-cu-pasageri-s-a-rasturnat-la-riscani-patru-persoane-au-ajuns-a-spital-1377502808
Foto: Pozî simbol PC: UNIMEDIA

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat la Rîșcani: Patru persoane au ajuns a spital.

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în raionul Rîșcani, la intrare în satul Mihăilenii Noi. Un microbuz de pe ruta Criva-Chișinău s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului, după ce șoferul a pierdut controlul asupra autovehiculului, ne informează UNIMEDIA.

Inspectorul superior auto de stat din raionul Rîșcani, Petru Țurcanu, a comunicat că accidentul a avut loc în jurul orei 10:00. În microbuz se aflau 21 de pasageri, dintre care patru au avut nevoie de asistență medicală și au fost transportați la spital.

Potrivit sursei, nu au existat pasageri în picioare. Șoferul susține că la un moment dat a fost nevoit să tragă volanul brusc pe dreapta, moment în care microbuzul a deraiat și s-a răsturnat în șanț.

La fața locului au sosit imediat două ambulanțe care au acordat ajutor medical victimelor. Cele patru persoane care au avut cel mai mult de pătimit erau conștiente.

Reprezentanții Spitalului raional din Rîșcani ne-a comunicat că la această oră au fost internate patru persoane cu diverse traumatisme: o persoană acuză dureri la coloana vertebrală, alta are capul spart și alte persoane au membrele fracturate. Printre victimă se află și o minoră, care însă nu are traumatisme grave.

Încă o ambulanță s-a deplasat la fața locului.

Reamintim câ în această lună a maia vut loc un accident cu implicarea unui microbuz care transporta pasageri. Accidentul a avut loc la intrarea în orașul Cimişlia. Un taxi s-a ciocnit într-un microbuz de pe ruta Chişinău-Ceadâr-Lunga. Șoferul din taxi a decedat în drum spre spital, iar 13 pasageri din microbus au fost internați în spital.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente