Fiul primarului din Şipoteni, Hânceşti, a murit într-un accident

1735
Foto: PC: sansanews.ro

Tragedie în familia primarului de Șipoteni, raionul Hâncești. Fiul acestuia, în vârstă de 18 ani, a decedat după ce s-a izbit cu motocicleta într-un Mercedes Sprinter.

Tragedia s-a produs astăzi pe traseul Chișinău-Leușeni. Impactul a fost atât de puternic încât tânărul nu a mai avut șanse de viață, ne informează jurnal.md

În schimb, şoferul autoturismului, un bărbat de 29 de ani, a scăpat fără nicio zgârietură şi se declară nevinovat.

Coliziunea s-a produs lângă o benzinărie aflată în apropiere de vama Leuşeni-Albiţa. Angajaţii povestesc că, cel mai probabil, motociclistul vroia să intre la staţia de alimentare, moment în care a fost lovit de un vehicul.

La locu accidentului a sosit o ambulanţă, dar motociclistul nu a mai putut fi salvat.

Potrivit poliţiei, şoferul Mercedesului a fost dus la inspectoratul din Hânceşti pentru audieri. Bărbatul este cercetat deocamdată în stare de libertate.

Oamenii legii urmează să deschidă o cauză penală, iar dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă ani grei de puşcărie.

Tragediile pe drumurile din ţară nu s-au oprit aici. Un alt accident soldat cu decesul unui bărbat s-a produs la miezul nopţii în oraşul Cimişlia. Şoferul unui autoturism Mercedes, în vârstă de 21 de ani, a lovit în plin doi pietoni. Unul dintre ei a murit pe loc, iar altul a ajuns la spital.

Tânărul care era la volan îşi recunoaşte vina şi a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, îşi va petrece următorii ani fupă gratii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente