Top știri din 14 august

IMG_0460
Foto: Mircea Snegur

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 14 august 2013

#1. Top cele mai scumpe țări pentru studenții străini

Familiilor care doresc să-şi trimită copiii la studii în străinătate le va fi tot mai greu să facă faţă acestor cheltuieli, se precizează într-un studiu internațional.

#2. Hărțile care spun adevărul despre oameni

The Washington Post a selectat cele mai informative hărți, pe care însă la școală nu le studiezi. Dacă dorești să afli unde e mai bine sau mai puțin bine să fii născut sau ce popoare se consideră iubite, atunci citește mai jos.

#3. Franța și Germania salvează economia Zonei Euro

Duminică, 11 august 2013, a fost înregistrată o creștere economică de 0,3% în Zona Euro. Acest fapt semnifică ieșirea din criză a Zonei Euro.

#4. Corpul Păcii – 20 de ani de voluntariat în Moldova

Agenția guvernamentală americană Corpul Păcii în Moldova celebrează astăzi, 14 august, 20 de ani de la venirea primilor voluntari în Republica noastră.

#5. Dirk Schuebel va primi Ordinul de onoare de la Nicolae Timofti

Dirk Schuebel șia incheiat mandatul de Șef al Delegației Uniunii Europene în Moldova la începutul acestei săptămâni. El va fi înlocuit de Pirkka Tapiola, care va intra în funcție în luna noiembrie curent.

#6. Anatol Arapu, noul ministru al Finanțelor

Şeful statului a semnat decretul privind numirea lui Anatol Arapu în funcţia de ministru al Finanţelor, la propunerea prim-ministrului Iurie Leancă.

#7. Operaţiunea “Nopţi albe” se va desfăşura non-stop!

Datorită celor două accidente grave, care s-au produs noaprea trecută în Moldova, operaţiunea “Nopţi albe” se va desfăşura non-stop.

#8. Prima femeie în calitate de vice-președinte în Iran

Președintele Iranului a numit o femeie în calitate de vice-președinte. Dacă numirea va fi aprobată, ea va deveni Vice-președinte pentru Afaceri Legale.

#9. În 5 școli transnistrene nu va mai suna clopoțelul

Mai mult de o sută de clase din 5 școli nu își vor mai deschide ușile pentru elevi pe 1 septembrie 2013. Acesta este rezultatul procesului de optimizare în regiunea transnistreană.

#10. Experiment social: Cum să atingi sânii fetelor de pe stradă

Mai multe experimente sociale au încercat să surprinsă reacția oamenilor care sunt rugați ori să atingă sâni, ori să roage să atingă sânii necunoscutelor de pe stradă. #diez ți-a pregătit o selecție de aceste video.

Taguri: #Transnistria
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente