(foto, video) Tinerii decedați azi dimineață s-au distrat la o petrecere înainte de tragedie

Foto: PC: DSE

Șapte dintre cei opt tineri decedați astă-noapte în accidentul rutier produs pe str. Muncești din capitală erau originari din Floreni, raionul Anenii Noi, iar proprietarul automobilului făcut zob în accident era verișorul unuia dintre aceștia și originar din suburbia Revaca.

Înainte de a porni la drum, Radu Onilov a dat o petrecere la el acasă cu ocazia plecării sale peste hotare, în Rusia. Petrecerea continuat în barul din localitate.

Potrivit poliţiei, ei au chefuit mai întâi într-o pădure de lângă Floreni, unde au consumat băuturi alcoolice.

După care, tinerii au dorit să continue distracția și au pornit spre Chișinău la un club de karaoke. Nu au mai ajuns la destinație, fiindcă mașina în care se aflau s-a lovit puternic de un copac, șase dintre tineri decedând pe loc, iar alți doi – în drum spre spital. Unii săteni spun că tinerii au consumat băuturi alcoolice înainte de a urca în mașină, scrie Ziarul Național.

Profesori din cadrul gimnaziului din Floreni spun că tinerii decedați erau cumsecade și foarte respectuoși. „Niciunul dintre ei nu avea studii superioare, dar au învățat bine. Nu au fost niște tineri problematici. Irina Erhan a terminat anul acesta liceul și prietenea cu șoferul automobilului, care era și verișorul lui Onilov. Daniela nu avea încă 17 ani, doar Igor Cucu a terminat colegiul. Părinții sunt în stare de șoc și le sunt administrate injecții”, a declarat Mariana Ciobănică, profesoară la gimnaziul din Floreni.

Profesoara susține că părinții doresc să-și îngroape toți copiii odată, dar ziua înmormântării nu se cunoaște, deocamdată.

În accidentul teribil de astă-noapte au decedat Irina Erhan, Radu Onilov, Igor Cucu, Ion Doloțcan, Nicolae Postulachi, Nadea Popovici, Vlad Garaba, Daniela Hâncu din Floreni, plus proprietarul automobilului care era originar din Revaca.

collage

 

Pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în memoria tinerilor din partea prietenilor apropiați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente