Tania Cergă a lansat videoclipul piesei “La mare”

tania
Foto: Tania Cerga în timpul filmării videoclipului La mare PC: Facebook/Tania Cerga

În această vară Tania Cergă duce, pe unde muzicale, toată lumea la mare!

Interpreta și-a adunat prietenii de la HaHaHa Production România și a compus împreunăcu ei o piesă tocmai potrivită pentru o vară de nota zece. Iar videoclipul melodiei “La mare”, ce răsună deja la toate posturile de radio din Republica Moldova, este unul pe potrivă.

tania3
Tania Cerga pe Instagram

Tania Cergă: “După ”Soarele și Dimineața”, nu am mai lansat nicio piesă de vară, am simţit acum că ar fi potrivită o astfel de melodie. Îmi place piesa pentru că e plină de stare, balansată. Exact cum mă simt eu de obicei în perioada estivală. Și clipul este unul special pentru mine, deoarece m-am implicat în tot procesul filmărilor, care numai simplu nu e și sunt mândră de această realizare. “

Videoclipul piesei “La mare” interpretat de Tania Cergă feat Speak a fost fimat de Alex Ceaușu. În figurație au fost implicate 70 de persoane.

Ideea videoclipului îi aparține interpretei, dar regizorul a completat-o iar rezultatul a fost pe măsura așteptările tuturor.

Cei ce vor să afle mai multe detalii despre cariera muzicală a Taniei Cergă pot urmări profilul interpretei pe facebook: Tania Cergă

Taguri: #facebook
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente