Călugării din Moldova vând on-line produse BIO

BIO (4)
Foto: Fructele comercializate pe site PC: biocamara.md

Călugării de la mănăstirea „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț comercializează on-line fructe și legume de sezon, pâine, lactate, carne, ouă, miere și ceai, cultivate și produse de către ei.

Mănăstirea „Nașterea Domnului” din Zăbriceni, Edineț, se află la o margine de pădure. Ferma ecologică cu ciclu închis a mănăstirii are o tradiție de peste 13 ani. Călugării au construit o seră și au la dispoziție o suprafață mare de teren agricol. Fâșia forestieră izolează culturile de cele din jur și evită contaminarea acestora, protejându-le în același timp de vânt și impurități, transmite știripozitive.eu. Produsele cultivate de căulgări  sunt puse spre vânzare pe site-ul Biocamera.md

PC: biocamara.md
Legumele  comercializate pe site PC: biocamara.md

Proiectul de e-comerț al mănăstirii este susținut de Republica Cehă.

PC: biocamara.md
Tipurile de carne PC: biocamara.md

Înfiinţarea BIO-Cămării de pe lângă mănăstirea „Nașterea Domnului” are drept scop promovarea produselor ecologice, prezentarea lor, precum şi realizarea acestora pe piaţa autohtonă. Prin intermediul acestui site pot fi comandate produsele preferate, acestea putând fi ridicate la punctele de distribuţie (livrare) ale mănăstirii, din Chişinău şi Bălţi.

PC: biocamara.md
Legumele comercializate pe site PC: biocamara.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente