(video) Gaga modifică imnul SUA pentru parada LGBT din New York

Lady Gaga points to the crowd at the New York City gay pride parade 2013
Foto: Lady Gaga cântă ”Star-Spangled Banner”, la parada LGBT din New York City. PC: Unimedia/Barcroft Media

După o pauză de cinci luni Lady Gaga a revenit pe scena de la NYC în timpul paradei LBGT. Artista a interpretat imnul SUA cu versurile modificate.

După o pauză de aproape cinci luni, Lady Gaga a revenit pe scenă în noaptea de vineri, când a apărut la parada LGBT(lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali) din New York. Acesta a fost primul spectacol din ultimul timp la care a participat cântăreața. Gaga și-a anulat turneul mondial pentru o intervenție chirurgicală la șold din luna februarie.

Scaunul cu rotile de 24 de carate, pe care Gaga l-a utilizat în timpul recuperării, a dispărut ca prin minune în timpul marșului. Artista în vârstă de 27 de ani, a purtat o rochie neagră, iar coafura blondă platină doar i-a complementat ținuta. Înainte de a cânta versiunea modificată a imnului SUA ”Star-Spangled Banner”, Gaga a  ținut un scurt discurs pentru a celebra hotărâre recentă a Curții Supreme din America, cu privire la căsătoria cuplurilor LGBT din California. „Aș dori să le mulțumesc tuturor de la Curtea Supremă de Justiție, la fiecare legislator și lider politic care ne-a susținut”, a spus ea. „Sunt atât de norocoasă să fiu binevenită în comunitatea LGBT … cu cât mai mult ne împărtășim viețile noastre, cu atât mai mult ne facem loc în inimile și mințile altor americani.”

 

Sursa: guardian.co.uk

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente