70 de tineri dornici de schimbare

La eveniment au participat aproape 70 de tineri dornici să aducă schimbări în comunitatea lor.
Foto: La eveniment au participat aproape 70 de tineri dornici să aducă schimbări în comunitatea lor.

”Schimbarea – temă preferată pentru paranoici, manipulatori, visători și realiști. Cum să faci diferența?” – aceasta a fost tema ședinței lunare organizată de clubul Changemakers pe 19 iunie curent.

La eveniment au participat aproape 70 de tineri dornici să aducă schimbări în comunitatea lor. Totodată au fost prezentate noile idei pentru proiectele de vară, voluntarii având oportunitatea să adere la ele.

De data aceasta Galeria de Talente a impresionat publicul prin prestațiile tinerilor muzicieni, interpreți, pictori, programatori, manageri și jurnaliști. Participanții au primit și lecții de viață din partea invitaților speciali Ilie Dercaci, Elena Băncilă, Anatol Durbală și Alina-Violeta Toporovschi. Aceștia au luat parte la o discuție sinceră despre schimbările din viața lor.

Fondatoarea Clubului Liuba Ceban s-a prezentat în fața audienței cu activități interactive, menite să dezvolte gândiriea critică. Sanda Sandu, președinta clubului si moderatoarea evenimentului a specificat că tinerii pot crea o forță comună și ulterior schimbările nu vor întârzia să apară.

Următoarea ședință a Clubului Changemakers este planificată pentru 17 iulie curent.

 

Pentru diez.md,

Andrei Bordian

 

 

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente