(foto) Atenție, escrocherie! Mai mulți moldoveni și români au fost păcăliți cu bilete Wizz Air la un euro

083914652-a8116cd5-4798-4201-9cbf-72ff99c367c7

Pe parcursul zilei de astăzi, pe rețelele de socializare au apărut mai multe site-uri fantomă ale companiei Wizz Air. Astfel, acestea propun oamenilor două bilete gratuite plus 500 de euro bani de cheltuială, pentru o destinație aleasă de ei, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului.

Din păcate, mai multe persoane au ajuns să cadă în această păcăleală. Pagina de internet spre care sunt direcționați utilizatorii cuprinde un chestionar cu trei întrebări. „Promoția” ar avea loc pentru că Wizz Air a împlinit 15 ani de la primul zbor, iar fiecare utilizator poate primi 2 bilete – sau cel puțin așa li se promite.

Astfel, persoanele au de parcurs trei pași:

#1. Mai întâi de toate aceștia când ajung pe site sunt felicitați, după care sunt rugați să apese butonul „Continuă”

wizz1

#2. După care, aceștia trebuie să răspundă la trei întrebări despre experiența lor cu Wizz Air.

wizz2

#3. Și ultimul pas, aceștia trebuie să distribuie linkul pe Facebook și să achite un euro.

wizz3

Ca totul să pară credibil, pe pagină există și comentarii false de pe Facebook ale unor presupuși utilizatori care au plătit taxa de 1 euro și au primit biletele pe e-mail.

wizz4

De menționat că în luna noiembrie 2017 a mai avut loc o astfel de escrocherie. Atunci, la fel, pe rețelele de socializare au apărut mai multe site-uri fantomă ale companiei Wizz Air. Astfel, acestea propuneau oamenilor două bilete gratuite în schimbul informației personale. Tot ce trebuiau să facă participanții la concurs este să acceseze site-ul și să introducă datele personale. Site-urile însă nu erau veridice.

Atunci compania aeriană a reamintit tuturor clienţilor săi că orice informaţie despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe site-ul oficial, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei.

Pentru a procura bilete online de la această companie accesați doar site-ul official care este wizzair.com. Site-urile zborgratis.win și lowcost.today nu sunt adevărate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente