Acum ne poți citi mult mai ușor! Instalează extensia pentru Chrome de la diez.md

photo_2016-03-09_12-07-04

Portalul de știri pentru tineri diez.md și-a lansat la sfârșitul lunii februarie noua versiune a site-ului, iar odată cu aceasta am decis să lansăm și extensia pentru browser-ul Google Chrome #diez. Aceasta îți va permite să fii la curent cu toate știrile publicate pe site, fără să-l accesezi direct.

Cu ajutorul extensiei vei putea fi informat la minut despre articolele publicate pe site. Aceasta se instalează gratuit și îți va apărea ca un buton în bara de sus a browserului. Cu un singur click pe el vei putea vedea lista celor mai recente articole adăugate pe site. Vei avea posibilitatea să alegi categoria de știri pentru care o să fii notificat despre publicarea unui nou articol.

Extensia #diez pentru browserul Chrome poate fi instalată aici.

 

diez

 

collage diez

 

Pentru a instala rapid extensia #diez trebuie doar să faceți click pe iconița Chrome din bara de meniu din partea superioară a paginii și să confirmați prin Adaugă Extensia în fereastră dialog.

 

chrome

 

Totodată, pentru căutarea rapidă a informației pe Diez.md, scrie în bara de adresă simbolul # și apăsați tasta Tab, introduceți textul ce doriți să-l căutați, apăsați Enter – veți fi redirecționați către pagina respectivă.

 

2016-03-03-15-02-24-New-Tab

Noua versiunea a site-ului și extensia pentru Chrome a fost realizată de compania SENSMEDIA SRL.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente