12 aplicații care îți vor îmbunătăți nivelul de cunoaștere al limbii engleze

listening
Foto: Aceste aplicații conțin compartimente instructive, cât și fonetice, PC: phiaton.com

În prezent, cunoașterea limbii engleze este extrem de importantă pentru aproape orice domeniu, întrucât engleza este deja considerată a fi o limbă globală.

Centrul Excel a prezentat o serie de aplicații care te vor ajuta atât pe tine, cât și pe sora/fratele mai mic, să acumulezi noi cunoștințe și să perfecționezi modul tău de vorbire și comprehensiune a limbii engleze. Mai jos, găsești aceste aplicații care vor servi drept un mijloc comod pentru a îndeplini misiunea ta menționată mai sus.

learn english grammarLearn English Grammar

Această aplicație te va ajuta la îmbunătățirea acurateței tale gramaticale în limba engleză. De obicei, profesorul din liceu încă te învață care versiune a limbii engleze e cea mai potrivită: cea britanică sau cea americană. Evident că cea britanică este pe larg acceptată în cadrul studiilor la noi în țară. Iată de ce, creatorii aplicației au creat versiuni pentru ambele variante. Versiunea britanică a aplicației o găsești pentru iOSAndroid și Windows Phone. Versiunea americană a aplicației o găsești doar pentru iOS și Android.

 

ielts wordpowerIELTS Wordpower

Dacă te pregătești să susții un examen IELTS, probabil îți vor fi de folos cele 100 de întrebări din 11 categorii pe domenii, precum știința, tehnologiile, afacerile. Aplicația o poți descărca de pe Play Store.

 

 

my word bookMy Word Book

Îmbogățește-ți vocabularul cu cuvinte noi, utilizând această aplicație. Aceasta e divizată pe flashcards. Astfel, vei putea adăuga cuvinte noi, pronunția potrivită, expresii și propoziții cu un termen anume, imagini. De asemenea, aplicația conține diverse activități care te vor ajuta să memorezi mai ușor cuvintele. My Word Book este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.

 

taxi driversLearn English for Taxi Drivers

Aplicația dată ajută șoferii de taxi să învețe frazele de bază pentru a saluta clienții, iar pentru călători e potrivită în momentul întreținerii unei mici discuții. De asemenea, în cadrul aplicației vei găsi expresii pentru indicarea direcției. App-ul este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android.

 

sounds rightSounds Right

Această aplicație aparține Consiliului Britanic și ea conține tabele interactive cu pronunțări în engleză pentru un număr mare de cuvinte. Aplicația poate fi descărcată doar pe iPad.

 

 

learn english audoLearnEnglish Audio & Video

Această aplicație conține o serie de podcasturi de învățare a limbii engleze, precum și alte trăsături speciale. Dezvoltă-ți modul de a asculta o conversație și de a fi implicat în ea, urmărind aceste podcasturi, disponibile atât pentru iOS, Android, cât și pentru Windows Phone.

 

 

LE Elementary podcastLearnEnglish Elementary Podcasts

Această practică de studiere a limbii engleze vine din partea British Council, iar tu vei avea ocazia să asculți și să-ți dezvolți cunoștințele în materie de engleză prin podcasturi în care discută vorbitori nativi de engleză. Aplicația o găsești pentru iOS și Android.

 

 

johny grammarJohnny’s Grammar Word Challenge

Această aplicație îți oferă oportunitatea de a-ți testa cunoștințele în ceea ce constă vocabularul general, fonetica și gramatica engleză. Prin urmare, utilizatorul va participa la quizuri de 60 de secunde și va testa cunoștințele sale din punct de vedere calitativ și al rapidității. În aplicație găsești quizuri pentru nivelul începător, precum și pentru avansați. Johnny’s Grammar Word Challenge este disponibil pentru iOS și Android.

 

learn english sports worldLearnEnglish Sports World

Prin această aplicație vei învăța mult mai ușor terminologia sportivă. Astfel, în primul compartiment al jocului vei învăța cuvinte, iar în al doilea vei participa la diferite quizuri, prin care vei identifica cuvintele studiate și vei obține puncte. Deocamdată, aplicația este disponibilă doar pe iOS.

 

 

learn english phonic storiesLearnEnglish Kids: Phonics Stories

Această aplicație este destinată picilor de 6 – 8 ani și are scopul de a îmbunătăți abilitățile de citire în engleză ale copiilor. În cadrul aplicației sunt povestite opt istorii cu subiecte diferite, fiecare focusându-se pe un anumit set fonetic. Deocamdată, aplicația este disponibilă pe iOS doar pentru iPad.

 

learn enlish kids videosLearnEnglish Kids: Videos

Această aplicație este, la fel, destinată copiilor ce învață engleza drept limbă străină. Aplicația conține 10 animații ale celor mai cunoscute povești pentru copii. De asemenea, în app părinții vor găsi un ghid specializat care le va sugera acestora cum să-și ajute copilul să învețe mai bine și eficient engleza. LearnEnglish Kids: Videos este disponibil doar pentru Android.

 

premier skillsPremier Skills

Fotbalul, ca și engleza, poate fi considerat unul din limbajele lumii. Această aplicație te va ajuta să studiezi și, eventual, să utilizezi eficient termenii sportului tău preferat. Pe flashcarduri separate vor fi prezentate cele mai importante noțiuni din domeniul fotbalului, noțiuni care vor conține definiția, forma sa fonetică, traducere, exemple de contexte potrivite. Poți descărca Premier Skills de pe App Store.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente