Moldova- Suedia: Măsuri sporite de securitate în timpul desfășurării meciului de fotbal

8ea9bbe23dcca539bdf629a661e6de93
Foto: PC: moldovasport.md

Peste 250 de polițiști și circa 100 de carabinieri vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenți la meciul de fotbal între selecționatele Suedia – Moldova, programat pentru astăzi, 27 martie, începând cu ora 21:45, pe Stadionul „Zimbru” din Chișinău.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă atât șoferii, cât și pietonii să evite, pe cât posibil, zona stadionului „Zimbru” și să-și parcheze automobilele doar la parcările special amenajate, pentru a nu crea impedimente și a nu-i deranja pe ceilalți participanți la trafic.

Conducătorii auto nu vor avea dreptul să parcheze unitățile de transport pe bd. Dacia, pe segmentul str. Burebista – str. Butucului, deplasarea fiind posibilă pe străzile adiacente. Pentru evitarea ambuteiajelor și periclitarea circulației rutiere, vă recomandăm să evitați strada Cuza Vodă, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Pictor Ion Jumati, dar și str.Valea Crucii, porțiunea de drum de la bd. Dacia și până la str. Grenoble.

Pentru a evita aglomerația la intrările pe stadion, recomandăm spectatorilor să se prezinte din timp la porţile de acces. Fanilor li se recomandă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Poliția informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. În acest sens, spectatorii nu au voie să introducă pe teritoriul stadionului obiecte pirotehnice care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

De asemenea, este interzis accesul pe teritoriul stadionului cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite ori alte obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire şi afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări şi violenţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente