Util: 15 resurse gratuite ca să te pregătești pentru TOEFL

privatelesson3
Foto: PC: englisheverywhere.org

Examenul TOEFL reprezintă una din condiții pentru admiterea la mai multe colegii și universități din străinătate. El mai este necesar pentru a beneficia de un Internship sau locul de muncă poate necesita cunoștințe avansate de limba engleză.

În general, certificatul TOEFL deschide o mulțime de oportunități și perspective de dezvoltare. Suntem siguri, dacă vă setați obiectivul să treceți acest examen, neapărat veți reuși. Mai jos găsiți 15 site-uri web gratuite care vă vor ajuta în pregătire, potrivit Adme.ru.

ETS TOEFL — Pagina oficială a examenului TOEFL: recomandări, resurse pentru o pregătire eficientă;

Learn 4 Good — conține exemple de întrebări concrete, asemănătoare cu cele din testare. Relevă esența examenului și metoda de calcul a rezultatelor. Recent, site-ul a adăugat informații privind universitățile care acceptă studenți în baza testului TOEFL;

TOEFL.ru — exemple, sfaturi utile, mini-teste pe care le poți face online, materiale de formare, coordonatele centrelor de examinare;

Get TOEFL — pe acest site nu sunt numai exemple de teste TOEFL, dar, de asemenea, o listă potrivită de resurse pentru a învăța limba engleză în scopul trecerii examenul;

Test Magic — aici veți putea găsi o versiune de probă a testului TOEFL, dar puteți primi și asistență în scrierea eseului pentru test, sfaturi pentru pregătirea și susținerea examenului.

toefl-usa

 

TestDEN – teste de pregătire pentru cei care urmează să susțină testul TOEFL, imită complet examenul în versiunea de calculator.

Freeesl — selecție de linkuri la diferite resurse ajutătoare, special selectate, care urmăresc formatul și strategia de pregătirea pentru TOEFL.

Good Luck TOEFL — analizează examenul pe componente și te ajută în studiul fiecărui domeniu separat (citire, ascultare, vorbire, scriere).

Test Prepreview — informații despre examen, precum și câteva exemple ale testului. În afară de TOEFL, aici există o mulțime de alte teste pentru a-ți verifica nivelul de cunoaștere a limbii engleze.

English Test — teste de antrenament și o mare varietate de exerciții și materiale pentru studierea limbii engleze.

подготовка_к_экзамену_toefl

 

Quiz Tree — va testa vocabularul și gramatica necesară pentru examen, cu ajutorul unei aplicații interactive.

Graduates Hotline — pe site vei găsi mai multe teste care îți for încerca capacitățile.

Nonstop English — pe site vei găsi o bază de date a exercițiilor pentru TOEFL și alte examene recunoscute pe plan internațional. Exercițiile au loc într-un mod interactiv care simplifică foarte mult lucrul și accelerează procesul de învățare.

Quizlet — serviciu online care vă va ajuta să vă amintiți repede, mai mult de o sută de cuvinte străine, utilizate în testul TOEFL.

Test Preppractice — mai multe teste de instruire, precum și linkuri către cărți și materiale care vă vor fi utile în pregătirea pentru examen.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente