Regizorii și producătorii de proiecte documentare din Moldova sunt invitați să participe la East Doc Platform și să-și creeze conexiuni

cinematografie
Foto:KAL VISUALS

Regizorii și producătorii de proiecte documentare (scurtmetraje, lungmetraje sau seriale) în orice stadiu de dezvoltare, producție și postproducție din Republica Moldova sunt invitați să participe la noua ediție a East Doc Platform. Acesta reprezintă cel mai mare eveniment din industria documentară din Europa Centrală și de Est și se va desfășura în perioada 13-19 martie 2025 la Praga, Republica Cehă.

Selectarea proiectului asigură participanților acreditarea gratuită la sesiunile industriei din cadrul East Doc Platform, la proiecțiile din cadrul festivalului One World și la toate evenimentele de networking.

Totodată, persoanele selectate vor putea participa la East Doc Forum, East Doc Market sau East Silver.

East Doc Forum este un eveniment de prezentare a proiectelor aflate în faza de dezvoltare sau de producție, care include cinci zile de instruire și pregătire pentru pitch, oportunități de networking și întâlniri individuale cu factorii de decizie invitați la eveniment.

East Doc Market este un eveniment pentru proiectele aflate în faza de producție sau postproducție și oferă participanților posibilitatea de a se întâlni cu finanțatori internaționali, radiodifuzori, distribuitori, agenți de vânzări și reprezentanți ai evenimentului sub forma unor întâlniri individuale programate în prealabil.

East Silver Market este un eveniment pentru proiectele brute, aflate în faza de postproducție sau finalizate și oferă participanților posibilitatea de a se întâlni cu factori de decizie internaționali.

Condiții de participare:

# cunoașterea limbii engleze;
# expedierea materialelor solicitate înainte de termenul-limită;
# subtitrare în limba engleză pentru toate materialele audiovizuale.

Termenul-limită pentru înregistrare este 15 noiembrie 2024. Aici găsiți formularul pentru proiectele finalizate, iar aici – pentru proiectele aflate în curs de dezvoltare. Totodată, aici găsiți mai multe detalii despre oportunitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente