La aeroporturile, gările feroviare și stațiile publice din Italia vor fi organizate greve. Transportul va fi stopat timp de trei zile

Roma Italia
Foto:Tony Litviak

În Italia, în perioada 7-9 septembrie 2024, vor avea loc greve naționale la aeroporturi, gări feroviare și în transport public local. Italienii protestează împotriva anumitor condiții de muncă și pentru a cere îmbunătățiri în sectorul public, precum și cel privat. Despre asta a scris presa italiană.

Prin urmare:
# sâmbătă, 7 septembrie 2024, între orele 13.00 și 17.00, va avea loc o grevă a personalului și echipajelor mai multor companii aeriene publice și private, care va afecta inclusiv aeroporturile Fiumicino din Roma și Olbia din Sardegna;
# în perioada 8-9 septembrie 2024 va avea loc o grevă de 24 de ore în sectorul transportului public feroviar;
# luni, 9 septembrie 2024, va avea loc o grevă a transportului public local, cu o durată variind între patru și opt ore.

Autoritățile din România au avertizat concetățenii săi despre aceste greve și au sugerat ca aceștia să se informeze din timp cu privire la programul de zbor și să mențină legătura cu companiile aeriene pentru a primi detalii cu privire la eventuale întârzieri sau anulări ale curselor aeriene. La fel, aceștia ar trebui să fie atenți la perturbări ale circulației mijloacelor de transport feroviar și public local.


Italia este una dintre destinațiile preferate ale moldovenilor atât pentru călătorii, cât și pentru muncă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente