(video) Vrei să faci o petrecere în tren? CFM vă pune la dispoziție trenuri cu până la 400 de locuri

petrecere tren romania
Foto: vice.com

Calea Ferată din Moldova (CFM) anunță că pune la dispoziție trenuri cu 30 sau chiar 400 de locuri pentru petreceri. Fie că este vorba de zile de naștere, team building, excursii prin toată țara pentru copii și adulți sau evenimente neobișnuite – toate pot fi organizate în vagoanele speciale din dotarea CFM.

„În funcție de numărul grupului, traseul prestabilit și forma petrecerii, CFM vă pune la dispoziție trenuri cu 30 sau chiar 400 de locuri. Mijloacele de transport sunt spațioase, confortabile, dotate cu sisteme de climatizare. După caz, poate fi atașat și un vagon de tip restaurant. Cursele VIP pentru grupurile mici de persoane dispun și de paturi de dormit.

CFM anunță că prețul pentru rezervarea unei curse speciale este stabilit în funcție de distanța parcursă și tipul mijlocului de transport: „Oferta noastră este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Rezervările se fac cu minim trei zile înainte de ziua plecării. Cu noi, petrecerea ta poate fi unică, de poveste și memorabilă”.

Pentru mai mult informații, apelați la numărul +373 68 40 24 04 sau scrie pe adresa de e-mail: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente