(video) „HaiHui în doi” prin Moldova #2. Bloggerii de peste Prut au publicat trei episoade noi din țara noastră

FotoJet (4)

Bloggerii de la „HaiHui în doi”, unul dintre cele mai populare canale de YouTube dedicate călătoriilor din România, au ajuns în Republica Moldova.

În articolul anterior, ți-am făcut cunoștință cu primele trei videoclipuri pe care le-au filmat din țara noastră. În acest articol, îți prezentăm alte trei episoade noi, publicate în ultimele șase zile.

În cel de-al patrulea episod despre țara noastră, tinerii au vizitat Castelul Mimi, au degustat vinul Purcari și au realizat „un tur subteran al locului intrat în Cartea Recordurilor în anul 2005 – Mileștii Mici”.

În cel de-al cincilea episod, vloggerii au ajuns în Găgăuzia. „Regiunea autonomă a Moldovei, unde se vorbește o limbă pe cale de dispariție ne-a primit foarte bine. Am avut parte de cazare spectaculoasă, mâncare, costume și tradiții găgăuze”, menționează ei.

Ultimul episod este intitulat „Planeta Moldova: realitatea satelor de peste Prut”. Totuși, tinerii menționează că acesta este penultimul lor vlog din Moldova. Acest vlog a venit cu mai multe „descoperiri frumoase în privința oamenilor din zona Lunca Prutului de Jos” pentru tineri. În acest episod, au avut parte de cântece, voie bună. degustare de mâncare tradițională și de un „atelier de gatit… inedit”. De asemenea, aceștia spun că au avut parte și de o cazare spectaculoasă și de vizite la oameni frumoși din localitate, care, din spusele lor, sunt „adevarata comoară a Moldovei”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente