(video) „HaiHui în doi” în Moldova. Ce i-a impresionat pe cei mai populari bloggeri de turism din România la noi acasă

haihui
Foto: YouTube/HaiHui in doi

Bloggerii de la „HaiHui în doi”, unul dintre cele mai populare canale de YouTube dedicate călătoriilor din România, au ajuns în Republica Moldova. Au reușit să filmeze și să posteze deja trei videoclipuri din țara noastră.

Primul filmuleț este dedicat orașului Chișinău și se numește „Prima impresie despre Republica Moldova”. Bloggerii au rămas impresionați de prețurile accesibile, de ospitalitatea oamenilor, de curățenia și îngrijirea satelor. Aceștia au mai menționat că Moldova este o țară subestimată. În Chișinău, bloggerii au vizitat mai multe locații, printre care și parcul de distracții de la Valea Trandafirilor, care „i-a întors în timp”, dar li s-a părut destul de periculos din cauza instalațiilor învechite.

Următorul videoclip este dedicat satului Butuceni de la Orheiul Vechi, acolo unde și-au luat cazări tradiționale. Acolo au descoperit beciurile moldovenești, simbolurile tradiționale și au gătit plăcinte.

Cel de al treilea videoclip a fost publicat acum două zile și este dedicat unei noi locații tradiționale din afara Chișinăului. După ce au părăsit Butuceniul, bloggerii s-au îndreptat spre Țipova, apoi au vizitat Hanul lui Hanganu. Acolo au degustat băuturi locale și au făcut cele mai mici sarmale din lume.

Pe lângă impresiile despre destinații, bloggerii au remarcat că drumurile pe unde au circulat au fost destul de bune, iar șoferii din trafic – foarte respectuoși. Totodată, aceștia au mai remarcat că au întâlnit în aceste zile mai mulți turiști români, dar și de alte națiuni, semn care vorbește că oamenii aleg să vină să se odihnească în Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente