Site-urile lui Iurie Roșca, blocate de SIS. Acestea au intrat în lista surselor care promovează informații ce incită la ură și război

image3-2

Serviciul de Securitate și Informații al Republicii Moldova anunță despre blocarea a trei noi surse online, catalogate drept portaluri care promovează informații ce incită la ură și război.

Prin Ordinul Directorului SIS nr. 20 din 10 martie curent, lista surselor cu conținut online care promovează informații ce incită la ură și război, în condițiile stării de urgență, aprobate prin hotărârea Parlamentului Nr. 41/2022 a fost completată cu portalurile:

flux.md;

iurierosca.md;

rosca.md.

Serviciul de Informații și Securitate reiterează apelul public către sursele de informare în masă în vederea prevenirii diseminării și eliminării imediate a articolelor și informațiilor false și a celor ce conțin limbaj care incită la ură și/sau violență.

Politicianul Iurie Roșca și-a exprimat părerea cu privire la războiul din Ucraina și pe rețelele sociale, spunând că Vladimir Putin ar trebui să câștige războiul „împotriva globalismului satanist”.

Anterior, au mai fost blocate site-urile www.rta.md, www.acasa-24.site, www.sputnik.md și www.gagauznews.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente