Sheriff Tiraspol a suferit prima înfrângere în grupele Champions League, scor 3-1

Lautaro-Martinez-celeb
Foto: https://football-italia.net/

Astăzi, 19 octombrie pe legendarul stadion Giuseppe Meazza din Milano, Sheriff Tiraspol a jucat împotriva echipei gazdă – Inter Milano –, în fața căreia a suferit o înfrângere, scor 3-1.

Echipa din Tiraspol a suferit prima înfrângere în grupele UEFA Champions League. Inter Milano s-a impus, scor 3-1, în fața echipe tiraspolene. Pentru echipa din Tiraspol unicul gol a fost marcat de către Sebastien Thill în minutul 52 al partidei. Cu toate acestea, Sheriff Tiraspol se menține lideră în grupa D, având acumulate șase puncte, la egalitate cu Real Madrid.

De menționat este că Dumitru Celeadnic, portarul lui Sheriff Tiraspol, a devenit al cincilea fotbalist moldovean care a jucat în faza grupelor Ligii Campionilor UEFA. De asemenea, spre finalul partidei, în minutul 84 pe terenul de joc, a intrat și fundașul moldovean Maxim Cojocaru, iar în în prelungirile celei de-a doua reprize, a fost introdus în teren și atacantul Serafim Cojocari, în vârstă de doar 20 de ani.

Anterior, doar patru moldoveni au concurat la această etapă a turneului:
# Alexandru Gațcan (FC Rostov, șase meciuri complete, 2016);
# Alexandru Epureanu (Istanbul Bașakșehir, cinci meciuri, 404 minute, 2020);
# Serghei Covalciuc (Spartak Moscova, trei meciuri, 113 minute, 2006);
# Serghei Dadu (CSKA Moscova, un meci, 30 de minute, 2004).

Astfel, dacă nu se produce o schimbare neașteptată, Celeadnic va ieși pe locul patru printre jucătorii moldoveni în ceea ce privește numărul de minute petrecute în Liga Campionilor UEFA.

Vă amintim că, pe 28 septembrie pe stadionul Santiago Bernabéu din Spania, Sheriff Tiraspol a jucat împotriva echipei gazdă – Real Madrid, pe care a învins-o cu scorul de 2 la 1.

Calendarul următoarelor meciuri în Liga Campionilor:
# 3 noiembrie – Sheriff-Inter (ora 22.00);
# 24 noiembrie – Sheriff-Real Madrid (ora 22.00);
# 7 decembrie – Șahtar Donețk-Sheriff (ora 22.00).

Pe 15 septembrie 2021, Sheriff Tiraspol a învins echipa Șahtar Donețk din Ucraina cu scorul de 2 la 0.

În sezonul acesta, Sheriff Tiraspol s-a calificat, în premieră pentru o echipă din campionatul moldovenesc, în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi – UEFA Champions League (Liga Campionilor UEFA).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente