(video) O clădire din Brazilia a fost iluminată în tricolor și Pomul Vieții cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

236614980_5945362568872015_7424974058049837693_n

Clădirea Federației Industriilor (FIESP) din São Paulo, Brazilia, a fost iluminată în culorile drapelului Republicii Moldova și în culorile brandului turistic al Moldovei – Pomul Vieții – onorând astfel cei 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Imagini cu clădirea iluminată, însoțite de muzica tradițională moldovenească, au fost publicate de consulul onorific al Republicii Moldova în Brazilia, Flavio Mendes Bitelman, care a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării a 30-a a proclamării independenței Republicii Moldova.

„La mulți ani Moldova, din partea Brazilei. Pomul Vieții a strălucit la propriu. Mulțumim consulului onorific al Moldovei în Brazilia, Flavio Mendes Bitelman, o personalitate care depune efort și dedicație pentru a fi ambasador al țării noastre. Obrigado”, scrie Irina Tolstousov, șefa Direcției promovarea imaginii de țară din cadrul Agenției de Investiții, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, astăzi, Republica Moldova marchează aniversarea a 30-a a proclamării independenței care a fost votată de către parlament pe 27 august 1991. În cadrul festivității, participă mai multe delegaţii oficiale şi oaspeţi de rang înalt, inclusiv trei şefi de stat – preşedinţii României, Ucrainei şi Poloniei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente