Locuitorii orașului Moscova care se vor vaccina vor putea participa la o loterie. Săptămânal, vor fi oferite câte cinci mașini

RIAN_6559327.HR-pic4_zoom-1500×1500-24704
Foto: gazeta.ru

Conducerea Moscovei a decis să organizeze o loterie printre locuitorii care se vor vaccina în perioada 14 iunie-11 iulie. Premiul mare se anunță a fi câte cinci automobile pe săptămână.

Anunțul a fost făcut de primarul orașului Moscova, Serghei Sobeanin. Această acțiune vine să încurajeze oamenii să se vaccineze, întrucât în ultima perioadă la Moscova au fost înregistrate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19. Iar pentru a preveni introducerea unor restricții mai dure, conducerea orașului Moscova le propune locuitorilor să se imunizeze și automat vor putea participa la o loterie cu premii mari, printre care cinci automobile în valoare de până la 1 milion de ruble oferite săptămânal.

Participanții la loterie trebuie să aibă peste 18 ani. Numele primilor câștigători vor fi anunțate în fiecare zi de miercuri începând cu data de 23 iunie. Rezultatele vor fi anunțate live la postul de televiziune Moscova 24.

Sobeanin a impus pentru această săptămână noi restricții pentru locuitori. Astfel, a anunțat o săptămână fără lucru pentru oameni, localurile vor fi închise între orele 23.00-6.0.

Numărul noilor cazuri de COVID-19 s-a dublat săptămâna trecută în comparație cu celelalte săptămâni. Sâmbăta trecută au fost depistate peste 7 700 de cazuri noi, ceea ce este un nou record în anul 2021.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente