(foto) „Sunt aici să arăt doar frumosul.” Dumitru Vlah va fi în fiecare weekend în oraș ca să fotografieze în stradă emoțiile oamenilor

FotoJet – 2021-05-26T123051.419
Foto: Dumitru Vlah

Dumitru este un tânăr pasionat de fotografie, dar despre acest lucru voi probabil deja cunoașteți pentru că ceva timp în urmă noi v-am povestit despre câteva proiecte fotografice de-ale lui, printre care și „Ne vedem la Ștefan”. De data aceasta însă, Dumitru a decis să vină cu o nouă idee se sesiune foto publică.

Așadar, tânărul va fi în zilele de sâmbătă/duminică, la ora 17.00 în centrul Chișinăului ca să surprindă prin lentilele aparatului său de fotografiat locuitorii acestui oraș. Iar dacă vă doriți o fotografie realizată de el, nu vă rușinați să-i ziceți, pentru că el se va bucura mult să vă fotografieze.

Acest proiect pornește din căutări interioare, care vor să imortalizeze emoțiile oamenilor.

„Sunt în căutare de emoții și oameni frumoși la chip și suflet. Fotografia de stradă mă inspiră cu trăirile altora. Cel mai frumos este să prinzi oamenii așa cum sunt ei într-adevăr, fără filtre și doar cu priviri sincere. Sunt aici să arăt doar frumosul”, ne-a spus Dima despre ideea acestui mic proiect fotografic.

Mai jos puteți vedea câteva imagini surprinse de el, din weekendul trecut.

Pentru a face cunoștință cu mai multe fotografii din proiectul lui Dumitru, accesați paginile sale de Facebook, Telegram și Instagram!

Nota bene. Dumitru punctează că fotografiile vor fi șterse la cererea persoanelor ce se regăsesc în ele!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente