(podcast) A lansat un startup de servicii media pentru echipe sportive din toată lumea. Povestea unui tânăr din Moldova

radulisita

În ultima vreme, tot mai des se vorbește despre faptul că Moldova este o țară cu mulți tineri talentați, o mare parte dintre ei fiind focusați pentru a-și construi cariere în domeniul IT. Radu Lisița nu este o excepție, ba chiar a reușit în acest an să devină un exemplu pentru mulți reprezentanți ai generației sale.

Tânărul, care este pasionat de IT, media și sport, și-a pus mintea la contribuție și a reușit, în plină pandemie, să lanseze un startup în domeniul sport tech. El a povestit în cea mai nouă ediție a podcast-ului „Mai Departe” cu Artur Gurău că proiectul său a început deja să dea roade, iar rezultatele sunt peste așteptări.

„Când a lovit pandemia, am fost descurajați, dar ne-am gândit puțin și am privit asta ca pe o oportunitate. În plină pandemie, am lansat o versiune beta a produsului, am creat foarte repede un site. Noi suntem un startup pe componenta de design, însă propriul logo l-am creat probabil în 10 minute. Așa se fac lucrurile într-un startup, unde totul este imprevizibil. Misiunea produsului Kickly derivă din experiențele noastre pe care le-am avut fiind copii, atunci când sportul era foarte mare pentru noi. Sportul este un fenomen care poate să unească o societate, poate să unească oamenii. Startup-ul nostru are misiunea de a apropia fanii de cluburile sau echipele lor preferate. Dorim să oferim această oportunitate tuturor echipelor, în special celor mici, care nu au resurse. Dacă echipele de top stau bine la capitolul design și social media, atunci echipele mici, comunitare sunt clientul ideal. Noi le ajutăm prin instrumentele pe care le oferim, ca ele să interacționeze mai bine cu fanii”, a povestit Radu Lisița, tânăr antreprenor și fondator Kickly, în cadrul podcast-ului „Mai Departe” cu Artur Gurău.

Rezumatul ediției respective îl puteți asculta mai jos.

În continuare puteți să ascultați întreaga ediție a podcast-ului „Mai Departe” cu Artur Gurău la care a fost invitat Radu Lisița.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente