(galerie foto) Principalul pom de Crăciun din Capitală este împodobit. Cum arată bradul

DSC_1903

În Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, în preajma Porților Sfinte, a început asamblarea și împodobirea principalului pom de Crăciun din Capitală. Echipa #diez a decis să urmărească procesul de decorare. Prin urmare, au fost făcute mai multe fotografii cu cel mai important brad din Chișinău, care va fi inaugurat, tradițional, în data de 1 decembrie, de rând cu toate capitalele europene.

Bradul din centrul capitalei este unul artificial, de 20 de metri înălțime, același care a fost utilizat și în anii trecuți și a fost deja instalat. În prezent, serviciile municipale decorează pomul cu 1 000 de metri liniari de ghirlande electrice, iar în zilele următoare vor fi instalate 2 800 de globuri colorate.

De asemenea, în perimetrul Pieții Marii Adunări Naționale și de-a lungul aleii pietonale vor fi instalate în total trei kilometri de ghirlande electrice cu beculețe LED. Mai mult, pe bulevardul principal al capitalei va fi conectat iluminatul decorativ de sărbătoare, 170 de elemente luminoase în formă de fulgi, instalate pe pilonii electrici.

        

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente