Au rămas zile numărate! Înscrie-te până pe 20 septembrie la programul XY Accelerator powered by Tekwill și obține șansa de a-ți dezvolta afacerea

xyrevine

Programul XY Accelerator revine cu o nouă ediție care va avea loc în perioada 10 octombrie 2020-10 februarie 2021. În cadrul acestuia, companiile selectate vor beneficia de câte 8 000 USD pentru acoperirea costurilor salariale, de marketing, alte operațiuni și mentorat, în schimbul la 8 % din cota-parte a companiei. Pe lângă aceasta, timp de patru luni, echipa de mentori din Alexandru Lebedev, Traian Chivriga, Olga Melniciuc și Dumitru Ciubatîi, dar și din mentori internaționali cu experiențe în diverse domenii, vor oferi companiilor acces la o rețea extinsă de business, mentorat, experiență aprofundată în dezvoltarea afacerii și o comunitate de persoane cu aceleași viziuni.

Scopul acceleratorului este de a ajuta cinci companii locale să-și dezvolte și să-și scaleze afacerile prin ajutor operațional aprofundat și investiții financiare.

Pentru a participa la cea de-a doua ediție a programului XY Accelerator powered by Tekwill, este necesar să completezi formularul de aplicare.

Pentru ediția a doua a programului, pe lângă mentori și specialiști locali, echipa XY a pregătit și o listă de mentori internaționali care își vor împărtăși experiențele și cunoștințele pe care le dețin în antreprenoriat.

Printre ei se numără:
# Vidar Andersen, un antreprenor în serie din Norvegia, investitor, orator și consilier în cadrul diverselor corporații și organizații internaționale în domeniul inovației;
# Edmundas Balčikonis, cofondator și director general la Eddy Travels;
# Stakh Vozniak, cofondator la Cargofy;
# Rabin Yasar și alții.

Reamintim că prima ediția a avut loc în perioada 10 martie-10 iulie 2020, iar ca rezultat, două companii locale au obținut finanțare a câte 8 000 de dolari americani, mentorat continuu, networking format din cei mai cotați specialiști din diverse domenii și o echipă de mentori care lucrează cot la cot cu fondatorii companiilor.

Dacă ești gata să lucrezi timp de patru luni asupra ideii sau companiei tale, te încurajăm să aplici la program.

Aplicările sunt deschise până pe 20 septembrie 2020.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și actualizările programului, accesează pagina de Facebook sau pagina web.

***

XY Accelerator powered by Tekwill este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, cu susținerea financiară a investitorilor locali și cu susținerea inițiativei Startup Moldova. Proiectul Tekwill sprijină livrarea programului de mentorat și consultanță în cadrul acceleratorului, iar susținerea financiară în numerar este acordată de investitorii locali.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente