(foto) Cum ar fi arătat orașul Prîpeat în anul 2020, dacă nu s-ar fi produs explozia nucleară în anul 1986

pripeat

Cu ajutorul Photoshop-ului putem crea alte lumi sau avem posibilitatea de a îmbunătăți lucrurile care deja există. În imaginile de mai jos veți vedea „renașterea” orașului Prîpeat din Ucraina și ajustarea infrastructurii distruse în urma exploziei nucleare la o viață obișnuită într-un oraș modern.

Haideți să ne imaginăm cum ar fi arătat în zilele noastre fostul oraș sovietic Prîpeat dacă nu s-ar fi produs explozia la centrala nucleară de la Cernobîl în dimineața zilei de 26 aprilie 1986.

Bun venit în orașul Prîpeat!

Orașul a fost construit în anul 1970 și era destinat în mare parte viitorilor lucrători ai centralei nucleare. Populația orașului constituia circa 40 000 de oameni.

Sursă foto: sputniknews.com

Dacă vrei să vizitezi orașul real, atunci accesează acest link, unde vei afla despre costurile și condițiile de cazare. Desigur, o poți face imediat după ridicarea restricțiilor de călătorie legate de pandemia COVID-19.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente