Transformă fotografiile în emoții, iar experiența de utilizare – într-un stil de viață cu Huawei P40 Pro. Smartphonul poate fi cumpărat deja și în Moldova

cover

Piața smartphonurilor din Republica Moldova a fost „zguduită” de o ofertă special concepută pentru a oferi o experiență de utilizare a celui mai inovativ telefon la ora actuală. Huawei Consumer Business Group Romania a anunțat în data de 22 iunie lansarea oficială a telefoanelor Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova, printre care se numără și vârful de gamă Huawei P40 Pro. În următoarele două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui Huawei P40 Pro, utilizatorii primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3.

Ai două luni la dispoziție să beneficiezi de această ofertă fierbinte la propriu. Iar până să iei decizia finală, te sfătuim să cunoști îndeaproape noul flagship de la HUAWEI, care îți va deveni cel mai bun prieten digital cunoscut vreodată.

Partajarea datelor de pe smartphone pe laptop în doar câteva secunde

În primul rând, Huawei P40 Pro vine să-ți ușureze munca de birou datorită funcției Huawei Share, care permite o conectivitate perfectă cu laptopul personal. Huawei P40 Pro rulează pe Android 10 și vine la pachet cu o interfață actualizată EMUI 10.1 (dezvoltată de HUAWEI), astfel încât Huawei P40 Pro și laptopul HUAWEI pot fi transformate într-un dispozitiv unic printr-o simplă atingere, toate fișierele din telefon fiind afișate pe ecranul laptopului în doar câteva secunde. Această operațiune nu necesită crearea unui cont special, stocarea în cloud, cabluri sau aplicații în plus.

Această funcție utilă poartă numele de Multi-Screen Collaboration și te va ajuta să transmiți fotografii, videoclipuri sau alte fișiere între dispozitivele HUAWEI (smartphone, laptop) prin intermediul interfeței EMUI 10.1.

De asemenea, sistemul cu cameră de tip Fisheye, creat special pentru conferințe, valorifică capabilitățile apelurilor video, pentru ca toate persoanele dintr-o încăpere să fie vizibile în timpul unei conferințe video. Astfel, Huawei P40 Pro devine un amic de birou care transformă activitățile de zi cu zi într-unele mai conectate și mai plăcute.

Instalează aplicații utile din magazinul propriu Huawei AppGallery

Huawei P40 Pro vine cu magazinul propriu de aplicații Huawei AppGallery preinstalat. AppGallery este locul perfect unde poți descoperi aplicații și jocuri captivante. Bucură-te de un conținut exclusiv de aplicații și concursuri special gândite pentru utilizatori. Descarcă cele mai noi jocuri, iar bateria generoasă te va ajuta să te bucuri de sesiuni de gaming neîntrerupte.

Creează-ți propriile povești cu patru camere cinematografice

Huawei P40 Pro se remarcă printr-un design de ultimă oră și prin patru camere foto revoluționare, ce extind radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video. La bordul smartphone-ului este instalat sistemul de camere Quad Ultra Vision Leica, care, cu certitudine, te va ajuta să îți creezi propriile povești, chiar dacă e zi sau noapte, chiar dacă subiectul pe care vrei să îl surprinzi se află aproape sau departe. Fiecare dintre aceste camere cinematografice facilitează explorarea mediului înconjurător, oferindu-ți imagini de calitate, culori vii și detalii clare.

Camera foto principală de 50 MP (Supersensing) cu Octa PD AutoFocus și Super Pixel 4 in 1 te ajută să realizezi videoclipuri extrem de clare și precise, indiferent de complexitatea scenei sau de condițiile de lumină.

A doua cameră foto cu teleobiectiv de 12 MP îți oferă posibilitatea să faci SuperZoom de până la 50×. Această cameră are în componența sa mai multe lentile și astfel poți vedea lucrurile în mod clar, din prim-plan până în afara câmpului vizual. Senzorul RYYB inovator oferă cu 40 % mai multă lumină, iar AIS și OIS îmbunătățesc zgomotul cu pana la 50×.

A treia cameră foto cu Wide Angle de 40 MP îți oferă o experiență cinematografică profesională. Creează videoclipuri cinematografice cu ajutorul multiplelor funcții special concepute pentru filmele în rezoluție 4K. Poți înregistra videoclipuri în 4K atât cu camerele din spate, cât și cu camerele frontale indiferent dacă e zi sau noapte, dacă ești în pădure sau pe plajă. Fii regizorul propriului conținut cu Huawei P40 Pro.

Datorită celei de-a patra camere foto amplasată pe spate, vei putea crea fotografii 3D excepționale. Acestă tehnologie schimbă modul în care vezi lumea și oamenii din împrejurul tău. Senzorii camerei transformă scena într-o imagine 3D la 360 de grade.

Huawei P40 Pro nu a uitat să-ți ofere o nouă experiență de a face selfie. Cele două camere frontale ale telefonului – de 32 MP și camera de adâncime IR – conlucrează pentru a crea un selfie perfect, cu efecte naturale de bokeh, iluminate corect și cu detalii texturate.

Descoperă designul modern și ecranul generos care transformă rutina în plăcere

Huawei P40 Pro este echipat cu un ecran Huawei Quad-curve Overflow. Ecranul are o margine semirotunjită pe toate cele patru părți. Ramele foarte înguste și colțurile rotunde oferă un aspect aproape fără margini pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică. Scanerul de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran oferă autentificare biometrică cu 30 % mai rapidă.

Smartphonul este disponibil în trei variante de culoare: Ice White, Silver Frost și Black și emană eleganță din toate unghiurile.

Bucură-te de viteză ultrarapidă cu primul chipset 5G SoC integrat din lume – Kirin 990 5G. Motorul de imagine actualizat optimizează inteligent cadrele de imagine pentru a asigura o fluență ridicată cu un consum mai mic de energie. Ecranul de 90 Hz este mai fluent și mai stabil și oferă o experiență captivantă.

Uită de încărcător și de timpul pierdut pentru alimentarea telefonului personal. Acum, datorită conlucrării dintre Kirin 990 și AI, consumul de energie al telefonului este optimizat, oferindu-ți posibilitatea de a folosi smartphone-ul pentru mai mult timp. Dacă ai reușit totuși să-l descarci, relaxează-te și bea o cafea și în acest timp telefonul tău va fi încărcat complet încărcat, datorită funcției Huawei Supercharge 40W.

În final, trebuie să știi că nu ai de ce să îți faci griji nici în privința supraîncălzirii telefonului, deoarece sistemul unic SuperCool al foliei 3D cu grafit este asociat cu VC ultrasubţire pentru a îndepărta căldura în mod eficient.

Huawei P40 Pro te-a cucerit? Devino utilizatorul celui mai performant smartphone al verii lansat în Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente