Igor Munteanu: „Platforma DA va susține moțiunea simplă depusă pe numele ministrei sănătății”

igor-munteanu

Igor Munteanu a anunțat că deputații PPDA vor susține moțiunea simplă împotriva ministrei sănătății. Deputatul susține că vinovată de numărul mare de cazuri de COVID-19 în Moldova se face conducerea Ministerului Sănătății.

„Noi vom susține o moțiune simplă depusă pe numele actualei ministre a sănătății și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, pentru că domnia sa și consilierii săi sunt direct responsabili de faptul că de ieri, RM a devenit unul dintre cele mai puternic afectate de pandemie state din lume (11), coborând două poziții în ultima săptămână, iar în Europa, RM se află pe locul secund, fiind depășită numai de Belgia”, a scris deputatul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

La fel, deputatul susține că din cauza numărului mare de cazuri și a ineficienței măsurilor anunțate de autorități este afectată libertatea și drepturile cetățenilor: dreptul la muncă, economia se va recupera mult mai greu, dreptul la călătoriile în UE.

Amintim că până în prezent 16 357 de persoane au fost infectate cu COVID-19, dintre care 9 229 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 536 de persoane au decedat.

Taguri: #Promo DA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente