Facebook adaugă o nouă funcție în aplicație. La ce te va ajuta aceasta

facebook

Aplicația Facebook a primit o nouă funcție. Utilizatorii vor putea să specifice o dată de la care să fie șterse toate postările vechi. Numită Manage Activity, opțiunea pentru „curățenie generală” ajută inspectarea manuale a postărilor adăugate de-a lungul timpului în pagina ta de Facebook.

Având în vedere faptul că mulți dintre utilizatori sunt prezenți în rețeaua Facebook aproape de la înființare, postările vechi de până la 15 ani probabil că nu mai reflectă schimbările survenite în stilul de viață și imaginea transmisă în prezent, multe dintre acestea rămânând ca și dovezi ale unui trecut mai degrabă stânjenitor, transmite go4it.ro.

Oricine dorește să elimine sau să arhiveze conținut vechi va putea căuta în întreaga colecție de postări Facebook folosind filtre pentru date, persoane etichetate și tipul de conținut (foto, video, actualizări de text, etc.).

Dacă alegi opțiunea pentru arhivare, postările vechi ajung într-un fel de purgatoriu, rămânând vizibile doar pentru tine. Dacă alegi opțiune ștergere, postările vor rămâne încă 30 de zile înainte de a fi șterse definitiv, timp în cale poți alege să le restaurezi. Iar dacă chiar ești pornit pe curățenie, ai la dispoziție și opțiunea pentru ștergere manuală, imediată.

Noua funcție este disponibilă chiar de astăzi pentru unii utilizatori în aplicația Facebook și va deveni oficială în următoarele săptămâni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente