Participă astăzi la cel mai „păcătos” seminar din această carantină și află care este legătura dintre păcat, genetică și artă

1

Au mai rămas doar câteva ore până va fi dat startul seminarului online „Genetica Păcatului”, unde vor fi întoarse „pe dos” cele mai ascunse vicii umane, cauzele apariției lor, cum ne influențează acestea viața, dar și despre reducerea riscurilor venite din partea lor asupra existenței noastre. Un grup de savanți din Ucraina, printre care geneticieni, culturologi și biologi, va dezvolta acest subiect prin prisma dorințelor, a contextului cultural și a proprietăților genetice ale unui om de rând.

Așa că astăzi, 28 mai, începând cu ora 15.00 pe pagina de Facebook a proiectului BeBetter, puteți viziona „Genetica Păcatelor”, un seminar „gustos”, pasional și „păcătos” la maximum. Seminarul se va desfășura în limba rusă, iar participarea este gratuită.

Trei oratori ucraineni vor da pe față cele mai ascunse și, pe alocuri, josnice vicii umane și vor încerca să explice cauza apariției lor din perspectiva biologiei. Evenimentul „Genetica Păcatului” constă din trei panele de discuții în format online. Oratorii evenimentului vor încerca să răspundă la întrebarea „Sunt toate păcatele de la «cel rău»”, sau sunt o parte codificată în ADN-ul nostru?

Alexandr Koliada – specialist în genetică și gerontologie, Ucraina

Alexandr va face o mică incursiune despre genele „păcatului” ascunse în ADN-ul nostru, va vorbi despre motivele care le provoacă, despre cum au apărut acestea și va încerca să răspundă la dilema: e „păcat” să fii om, cu bune și rele, din punct de vedere biologic?

Olga Maslova – specialist în cronobiologie, Ucraina

Olga va vorbi despre cât de necesar este să ne „vindecăm păcatele” și dacă este posibil să ne „vindecăm prin păcat”, ce păcate sunt cu adevărat periculoase pentru sănătate și viață și care sunt condițiile biologice ale „poftei de păcat”.

Natalia Krîvda – doctor în Științe Filosofice, Ucraina

Natalia va aborda subiectul „păcatului” din perspectiva mai multor epoci culturale. Putem spune, oare, că păcatul ar putea fi o alegere morală ce vine din interior?

Reamintim că, evenimentul se va desfășura joi, 28 mai, începând cu ora 15.00 pe pagina de Facebook a platformei BeBetter.

Pentru a beneficia de prezentările oratorilor după seminar, completați formularul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente