(foto) O plimbare prin Valea Fermecată. Un tur cu mult oxigen pe care îl puteți testa gratuit pe Teleportravel

mesteacan

Itinerarul către Valea Fermecată nu este doar o plimbare prin pădure, ci o invitație într-o adevărată împărăție a naturii. Valea Fermecată poate fi găsită pe traseul M21 între comunele Boșcana și Zăicana.

În cadrul itinerarului, veți avea posibilitatea să vă plimbați sub umbra mestecenilor, a brazilor și a sălciilor, să descoperiți un izvor de apă cristalină și să savurați razele soarelui la un picnic pe plaja unui lac. Turul îl puteți găsi aici.

Urmăriți Teleportravel pe Facebook și Instagram Teleportravel.

#1. Este la doar 44 km de Chișinău.

#2. Te vei delecta cu câteva priveliști extraordinare ale unei păduri de mesteacăn.

#3. Vei avea posibilitatea să testezi absolut gratuit ghidul online, oferit de platforma Teleportravel.

Pădurea este de o frumusețe extraordinară, numai bună pentru drumeții și plimbări.

Știați cât de utilă poate fi o plimbare prin pădure? Aerul forestier conține peste 200 de substanțe biologice active, care au un efect extrem de pozitiv asupra stării noastre, atât a celei fizice cât și a celei emoționale și, de asemenea, îmbunătățesc activitatea mintală.

***

Stas Balaur este participant în cadrul programului XY Accelerator powered by Tekwill și a venit cu o idee ingenioasă: turism pe timp de carantină și anume vizitarea satelor, a pădurilor și a altor zone neexplorate.

Stas menționează că nu încurajează ieșirile din casă în locuri aglomerate, iar tururile găsite pe platforma lui sunt în zone nepopulate, pe malul unui lac curat ca lacrima sau pe un deal verde și înflorit.

Tururile sunt disponibile pentru oricine. Vei avea nevoie doar de o mașină sau o bicicletă și o persoană cu care să petreci câteva ore departe de orașul aglomerat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente