Sneakers Wash – startup-ul din Chișinău care îți curăță încălțămintea și ți-o aduce ca nouă

sneakcol

„Încălțămintea este unul dintre primele lucruri care atrage atenția oamenilor atunci când fac cunoștință cu cineva. Prima și chiar ulterioara impresie care contează! Știm că nu-ți ajunge timpul să te ocupi de lucruri importante: să dormi suficient, să mănânci în liniște, să ai mai puține probleme pe cap. Și mai știm că vrei să arăți bine în orice privință. Te scăpăm de o grijă pentru că îți vrem binele și pentru că asta putem face noi mai bine.”, așa se descriu cei de la Sneakers Wash.

„Suntem o echipă tânără și în curând împlinim un an de activitate pe piața locală. Am venit cu inovația în domeniul dat și muncim zilnic pentru a fi mai buni și a ne lărgi sfera de servicii”, spune Marcel Gușan, unul dintre fondatorii startup-ului.

Din echipa startup-ului fac parte Marcel Gușan, Alexandru Secara și Valentina Budu.

Îi puteți găsi pe Facebook: sneakerswash.md sau pe pagina de Instagram.

Care este procedura prin care îți poți spăla încălțămintea

„Suntem prima spălătorie de încălțăminte și am creat acest serviciu pentru comoditatea clienților noștri. Curățăm orice tip de încălțăminte, piele naturală și artificială, piele întoarsă, năbuc, stofă, UGG-uri, sandale, pantofi din satin, velur, blană artificială sau naturală.

Cleanerii noștri lucrează la aspectul lor impecabil. Poți plasa comanda printr-un simplu mesaj în direct. Colegii noștri sunt la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebare. Sau, dacă vrei să o faci după regulile tale la orice oră, poți completa formularul de comandă.

Comanda ta se ia de la ușa casei sau oficiului tău la ora convenabilă ție. Sau o poți aduce la noi în oficiu atunci când vrei să o faci. O curățăm la 360° și o livrăm curată și uscată la ușă!

Fiecare pereche trece prin mâinile cleanerilor noștri, în medie, câteva ore.

Folosim soluții absolut ecologice și metode sigure, cu daune minimale.

Încălțămintea se spală pe interior, exterior, talpă și șireturi (dacă ele sunt prezente). Le spălăm cu soluții specializate aduse de peste hotarele țării şi sub presiunea aburilor în situații adecvate”, explică Alexandru Secara.

Cât costă acest serviciu

„Prețul depinde de materialul din care este confecționată (stofă, piele întoarsă, piele moale, velur, satin) şi starea încălțămintei (foarte murdară sau are pete). 

Livrarea gratuită începe de la două perechi.

Procedura de curățare durează între cinci și șapte zile lucrătoare.

Comanda de o singură pereche necesită achitarea livrării, care este la un preț standard pentru oraş, de 30 de lei, și include ambele direcții – preluarea și livrarea”, explică Valentina Budu.

Sneakers Wash este unul dintre startup-urile selectate de către XY Accelerator powered by Tekwill, pentru a fi ajutați să-și dezvolte ideea și ca să livreze un produs cât mai eficient și calitativ.

***

XY Accelerator powered by Tekwill este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” și cu susținerea financiară a investitorilor locali. Proiectul Tekwill sprijină livrarea programului de mentorat și consultanță în cadrul acceleratorului, iar susținerea financiară în numerar este acordată de investitorii locali.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente