Best of: lista de librării online care îți livrează cărțile dorite chiar în mâinile tale

1_S81O15rjKfG-BFdnNC6-GQ

În timp ce noi stăm acasă, avem mai mult timp chiar și pentru lectură. Prin urmare, am selectat câteva librării online la care poți apela pentru a răscoli mii de cărți și pentru a găsi inspirație. Mai jos, găsești librăriile care îți vor aduce cărțile preferate chiar în mâinile tale.

# Elefant

Pe elefant.md poți găsi cărți atât pentru adulți, cât și pentru copii la prețuri avantajoase. În afară de cartea pe hârtie, elefant.md propune cititorilor cea mai importantă colecție de eBook-uri în limba română, peste 25 000 de titluri. La ora actuală, în materie de cărţi electronice, elefant.md este imbatabil, deținând 80 % din segmentul de carte în format digital.

Livrarea este gratuită pe întreg teritoriul Republicii Moldova pentru comenzi mai mari de 300 de lei.

Numere de contact: (+373) 61 00 09 01, (+373) 69 68 77 71

# LIBRARIUS

În librăriile LIBRARIUS sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică –, de la clasică universală până la cărți ale autorilor contemporani ș.a.

Numere de contact: (+373) 22 58 55 44, (+373) 79 54 55 44

Livrare:

— Curierat Chișinău – în decurs de una-cinci zile lucrătoare – 33 de lei, iar pentru comenzile în raza Chișinăului mai mari de 250 de lei livrarea este gratuită;

— Curierat Național – în decurs de trei-cinci zile lucrătoare – 60 de lei, costul fiecărui kilometru adițional este de 3 lei/km, iar pentru comenzile naționale mai mari de 800 de lei livrarea este gratuită.

# Cartier

La Cartier găsiți atât cărți fizice, cât și în format electronic. Cărțile pot fi expediate prin curier, iar plata se face atât în numerar, cât și online cu cardul bancar.

Număr de contact: (+373) 68 55 55 79

Livrarea este 60 de lei, iar pentru comenzi mai mari de 250 de lei livrarea este gratuită.

# Bestseller

Misiunea acestui site este de a inspira oamenii să citească și să iubească, iar viziunea lor este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă de familie. Plata se face în numerar la livrare curierului sau online cu cardul bancar, iar livrarea se face atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare în peste 200 de țări ale lumii.

Număr de contact: (+373) 22 99 39 92

Livrare:

— în Chișinău se efectuează în decurs de una-două zile lucrătoare, costul este de 40 de lei, iar pentru comenzile mai mari de 600 de lei livrarea este gratuită;

— în restul republicii se efectuează în decurs de trei-cinci zile lucrătoare, costul este de 59 de lei, iar pentru comenzile mai mari de 600 de lei livrarea este gratuită.

# PRO NOI

PRO NOI este distribuitorul celor mai mari edituri din Republica Moldova. Livrarea se realizează prin intermediul Poștei Moldovei, iar prețurile variază în dependență de destinație.

Numere de contact: (+373) 22 51 68 17, (+373) 68 22 66 41

Livrare:

— în Chișinău comenzile mai mari de 200 de lei sunt gratuite, iar pentru cele cu o valoare mai mică de 200 de lei se va aplica un cost de transport în valoare de 35 de lei;

— în restul republicii comenzile cu valoarea de 200 de lei sau mai mare nu vor beneficia de livrare gratuită. Pentru comenzile spre localitățile Republicii Moldova se va aplica un cost de transport conform tarifelor Î.S.„POŞTA MOLDOVEI”.

# GOLD BOOKS

În librăria Gold Books veți găsi cele mai noi, mai apreciate și mai citite cărți ale momentului.

Unele dintre acestea sunt cărți semnate de către Joseph Prince – traduse pentru prima data în limba romana chiar de echipa GoldBooks.ro. Cărțile lui Joseph Prince abordează teme diverse precum lupta spirituală creștină, dar și împlinirea interioară.

Număr de contact: (+40) 727 763 177

Livrare:

— librăria se află în România, dar livrează și pe teritoriul Republicii Moldova. Serviciul de livrare costă în jur de 150 de lei.

Taguri: #best of
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente