(foto) Best of: unde putem găsi cea mai gustoasă și autentică pizza din Chișinău, potrivit Tomm Reviews

ctommollage

Tomm Blanaru este autorul blogului Tomm Reviews, unde acesta testează, degustă, încearcă restaurantele din Chișinău. Echipa #diez a decis să facă uz de experiența sa și l-a rugat să ne spună unde putem găsi cea mai bună pizza din Chișinău în această vară.

Pentru comparație, puteți consulta lista #diez din 2015 cu cea mai bună pizza din Chișinău.

# Pizza Gusto

Cred că e una dintre cele mai bune pizza din Chișinău. Se vinde la felie și se gătește după o rețetă tradițională romană. Recomand să încercați pizza Robby cu mozzarella Fior di Latte, cașcaval Grana Padano, roșii și rucola. Mi-a plăcut mult Quattro Formaggi și Bianca cu cremă de bostan, mozzarella, cașcaval gorgonzola și bacon.

Mai multe detalii, pe pagina Pizza Gusto.

# Pizzeria Caruso

Aici găsiți celebra pizza napoletana care se coace în cuptor cu lemne. Caruso rămâne la același nivel înalt timp de mulți ani. Un must try este pizza Santa Lucia cu mozzarella de bivoliță, prosciutto crudo și sos de roșii.

Mai multe detalii, pe pagina Pizzeria Caruso.

# Mi Piace

Evident că din acest top nu putea lipsi pizza de la Mi Piace. Blatul subțire și bun, plus ingredientele de calitate o fac pe această pizza una dintre cele mai bune din oraș. Dacă treceți pe aici, recomand să încercați pizza Capricciosa și Quattro Formagii.

Mai multe detalii, pe pagina Mi Piace.

# Oliva

După deschiderea noului său restaurant, cei de la Oliva au început din nou să facă pizza bună. Am rămas plăcut surprins de pardupizza cu roșii uscate, sos pesto, file de pui, ardei dulce copt și mozzarella. Recomand cu încredere această pizza.

Mai multe detalii, pe pagina Oliva.

# Casa della Pizza

Nu am gustat celebra pizza de la Ialoveni, însă am fost până la pandemie în localul deschis lângă Universitatea de Stat. Am gustat acolo pizza Diavola și Quattro Stagioni. Recomand cu încredere.

Mai multe detalii, pe pagina Casa della Pizza.

***

În recenziile sale, Tomm spune că încearcă să fie obiectiv și să aprecieze localurile la justa valoare. „Nu am studii în domeniul gastronomiei, prin urmare voi aprecia totul din punctul de vedere al unui simplu oaspete al localului”. Pentru mai multe recenzii și recomandări, vedeți pagina de Facebook Tomm Reviews.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente