#dedicații: „Stela, la mulți ani! Îmi place că ai o dietă care îmi ridică șansele să-ți mănânc porția ta de pizza”

waldo2

Echipa #diez vrea să-i spună un mare „La mulți ani”, în aceste vremuri de restriște, colegei noastre Stela. Așa că, fiecare dintre noi a ales lucruri care ne plac la ea.

„Îmi place că Stela este «gurmanda» desenelor animate și pot primi mereu recomandări foarte bune pe care eu încă nu le-am vizionat.” (Constantin)

„Îmi place la Stela că nu se teme să fie copil și poate râde sincer la fazele amuzante din desenele animate, colorează cu multă dăruire desenele cu ursuleți și baloane umplute cu heliu, dar în același timp mereu gândește și analizează situațiile la rece. Modul în care îmbină aceste două trăsături, care aparent se anihilează una pe cealaltă, e de-a dreptul impresionant.” (Valeria)

„Stela, îmi place că ai o dietă care îmi ridică șansele să-ți mănânc porția ta de pizza sau de ciocolată.” (Liubomir)

„Стела, я всегда в восторге от твоего: «Лили, ты в магазин? Купи мне плитку черного шоколада…», потому что знаю, что ты поделишься!” (Lily)

„Stela pentru mine ești cel mai îndepărtat om din birou (literally), dar uneori aud ce vorbești în șoaptă cu cineva, mai ales despre mâncare. Sănătate multă și fotografii neașteptate!” (Dinu)

„Stela, apreciez enorm că ești printre primele persoane care îmi răspunde la întrebarea mea dacă „Titlul îi ok?” și îmi mai dai și un indiciu cum să-l schimb. În genere, ești o colegă super nice!” (Petru)

„Stela, ești drăguță când ne povestești ultimul film pe care l-ai văzut și când te enervezi că unuia dintre noi nu i-a plăcut. Ești la fel de drăguță când cauți glutenul cu lupa în ciocolate.” (Alina)

„Stella, îmi place fusta ta în buline și cum stai bosumflată ca o fetiță mititică din «kinoște» atunci când ceva nu-ți place.” (Djein)

„Stela, îmi place când mereu te stresezi încercând un lucru online nou, iar atunci când îi vezi eficiența le recomanzi la toți utilitatea și, desigur, îmi place cum recomanzi persoanelor lista mea de pe Goodreads.” (Alex)

„Fericire, îți doresc fericire (indiferent de forma, nuanța sau formula ei). You deserve it! Merci pentru meme-uri (atât de adevărate și despre mine), recomandări de cărți/filme și discuții sincere.” (Elena)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente