Vrei să spui „mulțumesc”, „la mulți ani” sau „te iubesc”? #diez lansează proiectul #dedicații, care vă ajută să aduceți zâmbete pe buze și totodată să ne ajutați pe noi

dedicatii

10, 20, 30 de zile în carantină pot să-i facă pe oamenii din jurul nostru să se simtă mai singuri și uitați, de aceea echipa #diez lansează proiectul #dedicații.

Ce va conține proiectul #dedicații

În cadrul acestui proiect, vă invităm să spuneți „La mulți ani” prietenilor care-și sărbătoresc ziua de naștere și să spuneți o istorioară sau să le pregătiți ceva special.

Câteva idei vedeți aici: Stelele Facebook-ului, Ghid de la Chiril sau Curiozități interesante.

S-ar putea să aveți o aniversare și să vreți să spuneți oamenilor despre ea, dacă tot nu puteți să-i invitați într-un cadru festiv.

S-ar putea să vreți să mulțumiți unui profesor, mamei, unui doctor sau cuiva drag.

S-ar putea să vreți să spuneți „te iubesc” unei persoane căreia n-ați avut curajul până la carantină, iar acum nu puteți să-i scrieți în fața blocului.

Noi vom colecta toate aceste istorioare și le vom adăuga într-o categorie separată ca să fie cât mai vizibile. Deja creativitatea voastră poate să nu aibă limite și noi știm că voi sunteți foarte ingenioși.

Dacă vreți ca oamenii să participe la o serbare online, noi vom adăuga și acest link, dacă aveți vreun video creat prin Movie Maker, îl vom adăuga, dacă le-ați compus un cântecel, îl vom distribui.

De ce facem acest lucru

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente