Andrei Goncearenko cere tragerea la răspundere a lui Renato Usatîi cu privire la declarațiile calomnioase împotriva sa

unnamed

Miliardarul rus și deja ex-proprietarul Avia Invest, Andrei Goncearenko, cere tragerea la răspundere a primarului de Bălți, Renato Usatîi. Această solicitare vine după ce ieri Usatîi, într-un live pe Facebook, a declarat că Dodon ar fi cerut de la Goncearenko 50 de milioane de euro pentru a „scăpa” de problemele legate de Aeroportul Chișinău.

În seara zilei de 18 februarie, Renato Usatii a făcut declarații calomnioase referitoare la Aeroportul Chișinău. Inclusiv m-a insultat personal. Cer autorităților moldovenești să ia măsurile necesare în privința acțiunilor infracționale ale lui Renato Usatîi, care mi-au afectat reputația”, se arată în reacția oficială a omului de afaceri.

Vă amintim că ieri, Renato Usatîi a declarat că, potrivit unor informații din Rusia, Igor Dodon ar fi cerut de la actualul proprietar al Aeroportului Internațional Chișinău suma de 50 de milioane de euro. „Igor Dodon ar fi cerut 50 de milioane de euro de la Andrei Goncearenko pentru a închide subiectul cu Aeroportul Internațional Chișinău. Cei de la Moscova s-au mirat de apetitul care i s-a trezit lui Dodon”, a spus Usatîi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente