(video) Renato Usatîi: „Igor Dodon și-a mărit apetitul. El ar fi cerut 50 de milioane de euro de la Goncearenko pentru Aeroportul Internațional Chișinău”

33

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a declarat într-un live pe Facebook că, potrivit unor informații din Rusia, Igor Dodon ar fi cerut de la actualul proprietar al Aeroportului Internațional Chișinău suma de 50 de milioane de euro.

Usatîi povestește despre discuția pe care a avut-o cu o persoană din Rusia despre acest caz: „Vărsătorul vostru (n.r. zodia lui Igor Dodon) a cerut 50 de milioane de euro de la Andrei Goncearenko pentru a închide subiectul cu Aeroportul Internațional Chișinău. Cei de la Moscova s-au mirat de apetitul care i s-a trezit lui Dodon. Goncearenko a obosit să vorbească cu Dodon și va ieși în curând să declare că își vinde acțiunile din compania Avia Invest pentru că nu mai vrea să se ocupe de aeroport”.

Omul de afaceri rus Andrei Goncearenko a achiziționat 95 % din capitalul „Avia Invest”, ce are în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău. El a mai depus dosarul pentru obținerea cetățeniei Republicii Moldova prin programul „Cetățenie prin investiție”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente