„Am o idee despre ce aș face «Kill Bill 3».” Regizorul Quentin Tarantino a dezvăluit că un al treilea film ar putea fi produs în următorii ani

quentin-2520tarantino-2520uma-2520thurman-2520kill-2520bill-25202-1563876091
Foto: Esquire

Regizorul Quentin Tarantino promite un al treilea film din seria „Kill Bill”. Într-o discuție cu Andy Cohen, regizorul în vârstă de 56 de ani a dezvăluit că un al treilea film ar putea fi produs în următorii trei ani.

„Am luat cina doar cu Uma Thurman. Am fost la un restaurant japonez foarte fain. Am o idee despre ce aș face «Kill Bill Vol. 3». Aceasta a fost totul, cucerirea conceptului. Ce s-a întâmplat cu Mireasa de atunci? Și ce vreau să fac?”, a declarat regizorul, transmite foxnews.com.

În primele două filme, Uma Thurman joacă rolul Mireasa – o femeie care se trezește din comă cu misiunea de a pedepsi persoanele care au trădat-o. Thurman a primit nominalizări la Globul de Aur pentru rolurile sale atât în ​​filmele din 2003 cât și în 2004.

„Mireasa a luptat mult și greu. Am o idee acum care ar putea fi interesantă. Însă n-aș face-o puțin timp. Vor fi cel puțin trei ani de acum încolo”, a mai adăugat Quentin Tarantino.

De asemenea, Tarantino a dezvăluit că fanii nu vor primi un film de la el înainte de „Kill Bill 3”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente