Sărbătorile de iarnă trec și pe la „Calea Ferată din Moldova”. Potrivit întreprinderii de stat, pe durata anului 2020, călătorii care vor alege să meargă la Moscova cu trenul vor beneficia de o serie de reduceri la procurarea biletelor.

Călătorii vor putea procura bilete la un preț redus în perioada 9 ianuarie-20 decembrie 2020. Totodată, pentru a beneficia de reduceri, persoanele care aleg să meargă cu trenul vor trebui să îndeplinească și anumite condiții.

Prin urmare, în funcție perioada de procurare a biletelor, călătorii vor putea beneficia de o reducere de la 5 % până la 20 %. Respectiv, dacă persoanele vor dori să achiziționeze un bilet cu 20 % mai ieftin, urmează să îl procure cu 45-41 de zile înainte de plecarea trenului. Pentru o reducere de 10 %, biletele trebuie achiziționate cu 40-18 zile înainte de plecarea trenului.

Totodată, se aplică un adaos la tariful biletului de călătorie pe teritoriul Republicii Moldova şi pe teritoriul Federaţiei Ruse în vagoanele compartimentate ale CFP (Compania Federală de Pasageri) în mărime de 5 % în cazul emiterii documentelor de călătorie cu 17 şi mai puţine zile până la plecarea trenului.