Agenția Servicii Publice eliberează astăzi acte de identitate. Cum activează centrele multifuncționale

asp-920×517-920×517

Astăzi, 3 noiembrie, în ziua desfășurării turului II al alegerilor locale, centrele multifuncționale ale ASP vor activa conform unui program special de muncă. Astfel, centrele vor fi deschise în intervalul orar 7.0-21.00.

Agenţia Servicii Publice (ASP) va elibera în mod gratuit buletine de identitate provizorii și vor înmâna actele de identitate confecționate.

Cetățenii vor fi deserviți conform principiului teritorial la centrele multifuncționale și serviciile eliberare a actelor de identitate în a cărei rază de competență teritorială solicitantul are înregistrare la domiciliu sau la reședința temporară care este valabilă. Procedura de eliberare a buletinului de identitate provizoriu durează în mediu 15 minute.

Informații detaliate despre programul serviciilor prestate de Agenția Servicii Publice, lista documentelor necesare, termene, tarife și înlesniri, pot fi vizualizate pe site-ul instituției sau obținute la numerele de telefon 14909 (apeluri naționale) și (+373)022 257 070 (apeluri internaționale).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente