(video) Renumitul blogger rus Varlamov a vizitat din nou Moldova. Cu ce impresii a rămas despre Aeroportul Chișinău

varlamovcolaj

Celebrul blogger rus, Ilia Varlamov, care a vizitat zilele trecute mai multe vinării din Moldova, a rămas impresionat de schimbările și modernizările realizate la Aeroportul Internațional Chișinău, în special în Business Lounge.

Acesta a plasat pe contul său de Instagram imagini de la Aeroportul Internațional Chișinău. Bloggerul a realizat filmulețe în sălile de așteptare ale Aeroportului. Acesta și-a exprimat surprinderea de condițiile create pentru pasageri. Varlamov a mers în toate zonele „Business Lounge”, dar, se pare, că cel mai mult l-a impresionat restaurantul, peretele viu din plante decorative pe care l-a numit „fantastic” și magazinul de vinuri și produse „Made in Moldova”.

„Plec din minunatul Chișinău. La Aeroportul Chișinău a fost finalizată reconstrucția, care este cool”, a menționat Varlamov.

Amintim că, recent, Aeroportul Internațional Chișinău a fost distins cu „Big See Tourism Award” (Premiul Mare) la Festivalul Creative Tourism din Slovenia pentru designul Business Lounge-ului. Festivalul din Slovenia reprezintă o platformă originală pentru evaluarea, promovarea și identificarea reușitelor semnificative din Sud-Estul Europei, iar la ediția din acest an au participat 18 țări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente