Aeroportul Chișinău a fost premiat pentru inovație și design la un concurs internațional

image3

Aeroportul Chișinău face călătoria mai plăcută pentru orice turist. Inovația și confortul terminalului continuă să fie apreciate și premiate la concursuri internaționale de prestigiu.

Designul conceput de compania ARCHFORM pentru Business Lounge-ul Aeroportului a luat premiul mare Big See Tourism Award la festivalul Creative Tourism din Slovenia. Ceremonia de premiere s-a desfășurat pe 17 octombrie la Ljubljana.

bigseetourism

Juriul concursului a apreciat inovația, inteligența designului, dar și originalitatea zonei de business lounge. Proiectul conceput de designerii Archform vine să completeze stilul distins și autentic al Aeroportul Internațional Chișinău. Unicitatea și confortul personal maxim oferit pasagerilor, care zboară prin Aeroportul Chișinău, asigură o experiență frumoasă de călătorie.

image1

Business Lounge-ul KIV este prevăzut pentru 22 de persoane. Acestea beneficiază de un bufet, o baie, fotolii moi, confortabile, cu mese de cafea, prize și porturi USB. Datorită spațiului plin de aer, gamei de culori calde și luminilor, această zona a aeroportului oferă vizitatorilor un confort personal maxim.

Aeroportul Internațional Chișinău este o carte de vizită a țării și un promotor activ al Republicii Moldova ca destinație turistică pe plan internațional. Avia Invest, care gestionează aeroportul, continuă dezvoltarea infrastucturii aeroportuare după cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Premiile câștigate în ultimii ani, dar și mențiunile la cele mai prestigioase concursuri din domeniul aviației mondiale și turismului plasează aeroportul din Chișinău în topul celor mai competitive din regiune.

image3

Festivalul din Slovenia, la care a participat și Avia Invest, este dedicat creativității și designului și reprezintă o platformă originală pentru evaluarea, promovarea și identificarea reușitelor semnificative din sud-estul Europei. La ediția din 2019 au participat 18 țări, printre care Moldova, Italia, Grecia, România și Austria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente