Recomandări #diez. Evenimente potrivite pentru ultima zi de miercuri din acest octombrie

event main

Orice zi trebuie petrecută alături de cei dragi și în cadrul evenimentelor valoroase, evenimente de la care înveți ceva sau la care te relaxezi. Echipa #diez a pregătit o listă de evenimente frumoase la care puteți participa în ultima zi de miercuri a lunii octombrie.

# Balul Bobocilor UPS „Ion Creangă” 2019

event 1 ahah

Organizația Sindicală a Studenților Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” vă invită la Balul Bobocilor 2019 în stil Halloween. Evenimentul va avea loc miercuri, 30 octombrie 2019, la Club BandabaR situat pe strada M. Eminescu, nr. 55, începând cu ora 20.00.

Pentru mai multe detalii, accesați LINKUL.

# Transformă-ți ideea în proiect cu Ecaterina Covali

event 2

„Vino la o prezentare cu Ecaterina Covali-Cheptanaru, jurnalist de televiziune, absolventă de onoare a programului American Open World, iar, mai nou, femeie de afaceri. Ecaterina a inițiat și condus proiecte pentru presa națională ce au dus la dezvoltarea calității jurnalistice din regiune, a format câteva generații de jurnaliști profesioniști, în calitate de președinte al Centrului Tânărului Jurnalist din Moldova, funcție preluată la doar 21 de ani. Ecaterina îți va povesti din propria experiență cum a reușit să implementeze cele mai curajoase idei și cum ai putea-o face tu, la rândul tău”, spun organizatorii.

Evenimentul se va desfășura mâine, între orele 18.00-19.30, la America House Chișinău, pe strada Bănulescu Bodoni, nr. 27.

Mai multe informații despre eveniment, găsiți AICI.

# Degustare de vin cu Anastasia Sara la C51 #2

event 3

Mâine, începând cu ora 19.00, descoperă Vinurile Moldovei la o degustare de vin în orb cu someliera Anastasia Sara și vinurile de la micii producători locali. Evenimentul va avea loc în cadrul localului C51, situat pe strada Columna, nr. 55.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

# Training Teorii Conspiraționiste

event 4

„Pe durata aceste lecţii publice veți discuta mecanismele de funcţionare a teoriilor conspiraționiste. Veți analiza factorii care contribuie la apariţia lor şi cine sunt beneficiarii pe urma răspândirii acestora. Prin urmare, veți analiza care este arhetipul perfect al consumatorului de teorii conspiraționiste. Prezentarea publică este structurată într-un format academic clasic, însă cu evitarea structurii academice de prezentare, pentru a o face uşor digerabilă şi recreativă”, spun organizatorii.

Evenimentul se va desfășura mâine, începând cu ora 13.30, la Colegiul Financiar Bancar, pe strada Miron Costin, nr. 26/2.

Mai multe detalii aflați de AICI.

# FAMILIA ADDAMS 3D (RO)

„O comedie de acţiune ce va spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu şireata gazdă a unui reality-show, în vreme ce se pregătesc de o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams”, scrie patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente