(foto) Cum sunt încadrați studenții-boboci de la USM, specialitatea Comunicare și PR, în viața universitară

p3

Primul an de studii este unul pe cât de interesant, pe atât de complicat. Bobocii, așa cum se obișnuiește să mai fie numiți, trec printr-o perioadă de adaptare la viața universitară. Studenții anului III, de la specialitatea Comunicare și relații publice, USM, au organizat un teambuilding pentru tinerii comunicatori din anul I de studii, astfel încât aceștia să se poată familiariza cu domeniul pe care îl studiază.

Studenții anului III și-au propus să familiarizeze studenților anului I cu domeniul relațiilor publice, să creeze relații colegiale între studenți, să stimuleze creativitatea participanților și să dezvolte spiritul de echipă.

pr (2)

„În cadrul evenimentului special, am desfășurat activități interactive precum: crearea unui logo din diverse materiale pe care participanții le aveau la îndemână, simularea vânzărilor, vizionarea unui filmuleț cu absolvenții și specialiștii în comunicare, exerciții de stimulare a creativității și multe altele. De asemenea, am oferit colegilor niște cadouri personalizate, iar ei au rămas profund impresionați de gestul nostru”, spune Daniela Gligor, studentă în anul III.

pr (1)

p3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente