Astăzi,10 octombrie a.c., va fi suspendat traficul rutier pe str. N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal și bd. Dacia, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului. Intervenția drumarilor se va desfășura între orele 8.0 și 22.00, urmând a fi asfaltați 11 mii m² de drum.

Artera de circulație este inclusă în Programul municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală.

Pe durata executării lucrărilor planificate pe str. N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal și bd. Dacia, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează.

Ruta de troleibuzul nr. 4: în direcția sectorului Botanica – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, bd. Dacia (viaduct), str. Hristo Botev și în continuare pe traseele stabilite; retur – pe același traseu.

Ruta de microbuz nr. 113: în direcția sectorului Centru – de pe bd. Cuza-Vodă pe bd. Dacia, str. București și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe același traseu.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează zona, sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească tronsonul respectiv.